ces2021 ces2021

MSIology: The Ultimate Shockwave

MSIology:
The Ultimate Shockwave

13 stycznia
08:00 GMT-8
Los Angeles
13 stycznia
11:00 GMT-5
Nowy Jork
13 stycznia
16:00 GMT+0
Londyn
13 stycznia
17:00 GMT+1
Warszawa

Dni

Godzin

Minut

Sekund

#MSIology, to połączenie ducha MSI i naszych pionierskich technologii, które przynosi światu niesamowitą siłę fali uderzeniowej – The Ultimate Shockwave.

Dodaj datę wydarzenia do swojego kalendarza

Śledź nas na serwisach społecznościowych, aby na bieżąco otrzymywać informacje na temat #MSIology